Previja Zlatibor

  • Vrsta smeštaja:Brvnare i vajati
  • Oblik turizma:Planinski turizam
  • Vrsta ponude:Smeštaj
  • Raspoloživost:Radi cele godine
  • Najam apartmana:57
Cena: 57Najam apartmana

 

Smeštajni objekat Previja Zlatibor nalazi se na nadmorskoj visini od 1177 metara i okružen je netaknutom prirodom. Gostima je na raspolaganju drvena kućica sa velikom nameštenom terasom s koje se pruža pogled na planinu i jezero. Najbliže skijalište je udaljeno 10 km. Sklonjena je od glavne urbane zone, pa okruženi borićima i jelama imate pravi utisak boravka na Zlatiboru. Centar je opet dovoljno blizu - na 15 km od smeštaja.

Dnevni boravak sa kaminom i flat-screen TV-om idealno je mesto za opuštanje. Gostima je na raspolaganju i potpuno opremljena čajna kuhinja sa trpezarijom i kupatilo sa tušem.

Na licu mesta je moguće organizovati kurs paraglajdinga i jahanje. U blizini su vam na raspolaganju brojne mogućnosti za vožnju bicikla, a takođe se možete kupati i u jezeru udaljenom 1 km.

Najbliža prehrambena prodavnica, restoran sa jelima lokalne kuhinje i autobuska stanica udaljeni su 4 km od objekta. Dostava hrane može biti organizovana u dogovoru sa restoranom, a na zahtev je dostupna besplatna usluga prevoza do autobuske stanice.

Glavna autobuska stanica na Zlatiboru udaljena je 15 km od brvnare Previja. 

 

 


Tip domaćinstva: Turističko

Kategorija: 4

Karakteristično za ponudu

Kada zakoračite na Previju, neće vas dočekati ni beton, niti elektronska brava. Susrešćete se sa toplim osmehom domaćina, koji će Vam otkriti šta sve krije drvena kućica, šćućurena između mirišljavih borova. Shvatićete da ste tu uvek dobrodošli. Ubrzo ćete se osećati kao kod kuće, o kojoj ste oduvek maštali. Na Previji, izmedju borova i netaknutih pašnjaka, ceo tim pofesionalaca za vas pravi tradicionalnu hranu, spremljenu na tradicionalni način.

Proizvodi koji se mogu kupiti

Planinski med, domaći mlečni proizvodi, domaći suhomesnati proizvodi...

Aktivnosti

Ako ste ljubitelji aktivnog odmora Zlatibor je pravo mesto za Vas. Ako volite adrenalinske sportove ili želite nešto mirnije aktivnosti, sigurno ćete pronaći nešto za svoju dušu. Paraglajding, šetanje, kupanje u reci, skijanje, sankanje.

Jezici u objektu

Srpski, English, Italian

Opremljenost

Pomoćni ležaj, kuhinja, tv, satelitska tv, internet, grejanje centralno, loži se u sobi, primaju kućne ljubimce, igralište, otvoren bazen, roštilj.

U okolini

Planina, reka, jezero, otvoreni bazen, biciklistička staza, pešačka staza, istorijski lokalitet, ogledna farma.
1-krevetne 2-krevetne 3-krevetne Višekrevetne
Sobe sa zajedničkim kup. - - - -
Sobe sa kupatilom - - - -
Apartmani - - - 1

Ukupan broj ležaja: 4

Detalji lokacije

ALT 43.6310510808105
LON 19.7725796699524

Geografske koordinate domaćinstva:

Geo. širina: 43.6310510808105 - Geo. dužina: 19.7725796699524

Ova ponuda nema turistički program.

Kontakt

Izvršite upit za smeštaj u ovom objektu.

Pokrovitelji