Planinska kuća Tara

  • Mesto:Kaluđerske bare
  • Opština:Bajina Bašta
  • Okrug:Zlatiborski
  • Destinacija:
  • Vrsta smeštaja:Apartmani
  • Oblik turizma:Planinski turizam
  • Vrsta ponude:Smeštaj
  • Raspoloživost:Radi cele godine
Cena na upit.
Planinska kuća „Tara“ je savremeni apartmanski objekat, zasnovan na tradicionalnom izgledu tarskih kuća. U spoljašnjoj arhitekturi dominira drvo koje daje autentičan izgled našoj planinskoj kući. Nalazi se u strogom centru Kaluđerskih Bara, na planini Tari, 200m od restorana “Jeremičak”, 500m od hotela “Omorika” koji nudi sve specijalitete zapadne Srbije. Zbog svog okruženja i pozicije predstavlja pravo mesto za Vaš odmor i rekreaciju.
Raspolažemo sa dve dvokrevetne i tri trokrevetne sobe, ali i trokrevetnim, četvorokrevetnim i tri petokrevetna apartmana sa galerijom, konferencijskom salom sa 25 do 30 mesta i kafe barom. Svaka smeštajna jedinica ima sopstvenokupatilo i terasu. Vila ima svoj parking, bežični internet i centralno grejanje.
Mir, privatnost, srdačnost domaćina učiniće Vaš odmor veoma prijatnim i relaksirajućim. Ovo je mesto kreirano sa ciljem da pomeri granice Vašeg zadovoljstva, unese lepotu, radost i uživanje u svaki Vaš dan i postane deo Vašeg stila i načina života.

 


Tip domaćinstva: Turističko

Karakteristično za ponudu

Ono što nas izdvaja u odnosu na druga mesta u Srbiji i svetu jeste jedinstvena priroda i veliki broj znamenitosti koje se nalaze u našem kraju. Iskusite jedinstvenu prirodu planine Tare i sva njena bogatstva. Vaš dan na Tari možete provesti u obilasku Banjske stene, Lađevca, Manastira Rače, Mitrovca, ili u planinarenju, biciklizmu, splavarenju i mnogim drugim aktivnostima

Jezici u objektu

Srpski, English

Opremljenost

Kuhinja, tv, internet, grejanje centralno.

U okolini

Planina, reka, jezero, zatvoreni bazen, biciklistička staza, pešačka staza, verski objekat.
1-krevetne 2-krevetne 3-krevetne Višekrevetne
Sobe sa zajedničkim kup. - - - -
Sobe sa kupatilom - 2 3 -
Apartmani - - 2 3

Ukupan broj ležaja: 35

Ova ponuda nema opis lokacije.
Ova ponuda nema turistički program.

Kontakt

Izvršite upit za smeštaj u ovom objektu.

Pokrovitelji