Mujen lux apartmani Kopaonik

  • Mesto:Kopaonik
  • Opština:Raška
  • Okrug:Raški
  • Destinacija:
  • Vrsta smeštaja:Apartmani
  • Oblik turizma:Seoski turizam
  • Vrsta ponude:Smeštaj i usluži. hrane i pića
  • Raspoloživost:Radi cele godine
Cena na upit.
Apartmantski kompleks MujEn čine tri vile:  MujEn Lux, MujEn Comfort, MujEn.
Apartmani raspolažu kapacitetom do maksimalno 250 osoba, raspoređenih u različitim tipovima smeštajnih jedinica koje mogu da ugoste od 2-6 osoba.
Vile su izgrađene u autentičnom planinskom stilu i opremljene po svetskim standardima koji pružaju svojim gostima jednaki užitak kako u zimskoj tako i u letnjoj sezoni. Arhitektonski stil i opremljenost garantuje Vam odmor i komfort u pravom smislu te reči. Apartmani predstavljaju spoj tradicionalnog i novog doba, savremene arhitekture i planinskog ambijenta.
Svojim ambijentom apartmani su u potpunosti prilagođeni kako aktivnom tako i pasivnom odmoru poslovnih ljudi, sportista, rekreativaca i porodica.
Bilo da tražite priliku da učinite nešto dobro za svoje zdravlje i vitalnost ili Vam je potrebno mesto da se odvojite od svakodnevnog života i briga, da pronađete svoj mir i obnovite energiju  ili jednostavno želite da dragocene trenutke Vašeg slobodnog vremena provedete odmarajući i opuštajući se-kod nas ste na pravom mestu.
Wellness&Spa centar omogućava potpuno opuštanje, misaono odvajanje od svakodnevnog stresa. Uz opuštajuću muziku i primamljiv miris eteričnih ulja odaberite masažu koja će Vas opustiti i ulepšati Vam dan. U ugodnom orijentalnom ambijentu možete uz raznoliki izbor masaža poboljšati vitalnost celog tela. Opustite telo i okrepite svoje zdravlje u infracrvenoj i finskoj sauni, djakuziju, parnom kupatilo, zatvorenom bazenu ili na tepidarujumu sa pogledom na dolinu.
Idealan dan zaokružite prepuštanjem raznolikosti u MujEn restoranu uz odabrane autentične kulinarske specijalitete sa pažljivo čuvanim tradicionalnim kulinarskim elemetntima. Bogatim aromama, jedinstvenim ukusom jela koja slede svako godišnje doba daje se posebna nota u elegantnom ambijentu sa prelepim pogledom na obronke Kopaonika.
Lideri uspešnih kompanija sa dugogodišnjim iskustvom znaju da su poslovni sastanci produktivniji u prijatnom ambijentu i zdravoj okolini. Apart hotel MujEn Lux na Kopaoniku, nudi prateću organizaciju konferencija, team building sastanaka, seminara i drugih uspešnih događaja.Učesnicima je na raspolaganju kompletno ompremljena  konferencijska sala čiji kapaciteti mogu ugostiti do 100 učesnika.

Tip domaćinstva: Turističko

Karakteristično za ponudu

U našem Wellness & Spa centru se prepliću filozofija Istoka, tehnologija zapada, stare i nove tradicije. Kada poželite da nakon skijanja, dugih šetnji ili napornog dana svom telu vratite snagu i vitalnost posetite naš Wellness centar.

Aktivnosti

KOPAONIČKA LETNJA ŠKOLA ZDRAVLJA
U saradnji sa Festivalom zdravlja iz Beograda, MujEn Lux apartmani organizuju Kopaoničku letnju školu zdravlja. Projekat je zamišljen tako da poznati lekari i edukatori iz oblasti popularne psihologije svakog vikenda održe predavanja, radionice i konsultacije za sve zainteresovane građane i posetioce Kopaonika i čitavog Raškog okruga.

SKYLINE ACADEMY LETNJI KAMP - KAKO DA VAŠE DETE PROVEDE KORISNO SVOJ RASPUST? Poslednjih godina je prilično teško organizovati kvaliteno i sadržajno vreme za mališane u toku raspusta. Želja je da se ne zapostavi učenje, provede vreme napolju u prirodi i bude u okruženju drugara.

Jezici u objektu

English, German

Opremljenost

Pomoćni ležaj, restoran, tv, internet, grejanje centralno, igralište, zatvoren bazen, sauna, parno kupatilo, đakuzi, masaža.

U okolini

Planina, sportski teren, kamp.
1-krevetne 2-krevetne 3-krevetne Višekrevetne
Sobe sa zajedničkim kup. - - - -
Sobe sa kupatilom - - - -
Apartmani - - - -

Ukupan broj ležaja: 250

Detalji lokacije

Apartman se nalazi u vikend naselju.

Geografske koordinate domaćinstva:

Geo. širina: 43.273816 - Geo. dužina: 20.782453

Ova ponuda nema turistički program.

Kontakt

Izvršite upit za smeštaj u ovom objektu.

Pokrovitelji