Kućica na drvetu

  • Vrsta smeštaja:Vikendica
  • Oblik turizma:Seoski turizam
  • Vrsta ponude:Smeštaj
  • Raspoloživost:Letnja sezona
  • Najam apartmana:50
Cena: 50Najam apartmana
Zasigurno jedan od najautentičnijih smeštaja na Drini!
Kućica u krošnji tri duda i još na samoj obali reke Drine. U potpunosti je izgrađena od hrastovog i čamovog drveta a da bismo preneli izgled netaknute prirode, jedna grana ulazi u dnevni boravak iz poda, a ka terasi izlazi kroz zid. Platforma je ojačana sa nekoliko metalnih stubova obloženih drvetom kako bi ceo utisak bio kompletan. Kapaciteta je 4 osobe. Površine je 30 kvadrata i poseduje sve sto je potrebno: mini kuhinju, kupatilo, klimu, TV, galeriju sa francuskim ležajem i pogledom na Drinu.
Postoji i prateći objekat takodje za 4 osobe koji je duplo veci. Jako lepo i idealno za dve porodice. Vlasnik poseduje i motorni čamac, tako da u ponudi po želji možemo organizovati i vožnju ili izlet. 
U blizini smeštaja na 800m se nalazi čuvena Žićina plaža sa mnogo lepih barova za osveženje. Takođe Banja Koviljača je jako blizu, te čuveni restoran Gile. Smeštaj poseduje i svoju privatnu plažu. Vlasnik je redovni učesnik Drinskih regata, tako da ljubitelji ove vrste zabave i druženja mogu rezervisati na vreme i biti jedni od učesnika sa svojim domaćinom. Tu je provod zagarantovan!
Čekamo vas!
 

Tip domaćinstva: Turističko

Jezici u objektu

Srpski, English

Opremljenost

Kuhinja, tv, klima, grejanje na struju, igralište, roštilj.

U okolini

Planina, reka, jezero, sportski teren, kamp, biciklistička staza, pešačka staza, banja.
1-krevetne 2-krevetne 3-krevetne Višekrevetne
Sobe sa zajedničkim kup. - - - -
Sobe sa kupatilom - - - -
Apartmani - - - 2

Ukupan broj ležaja: 8

Detalji lokacije

Kraj puta za čuvenu Žićinu plažu u Banji Koviljači, na samoj obali Drine.
Tamara - 26.07.2017

Fenomenalno!
Prvi kontakt pri rezervaciji, utisak koji vas ne napušta i kada ih upoznate: nasmejane, tople, lepe, domaćinski nastrojene,saradive, nenametljive... predivne ljude. Slađana, samo joj ime kaže i Jovan, čovek koji je sa svojih deset prstiju pretočio ideju u delo. Delo u kome ćete moći da uživate, da bar malo se spojite sa prirodom, da uživate u pogledu, u reci, da napunite se lepom energijom... Dodatni utisak je da je sve zaiste besprekorno čisto...
Hvala im što žele da takvu dragocenost podele sa gostima :)
Svaka preporuka!


Ova ponuda nema turistički program.

Kontakt

Izvršite upit za smeštaj u ovom objektu.

Pokrovitelji