Ključ raja

  • Vrsta smeštaja:Prenoćište
  • Oblik turizma:Seoski turizam
  • Vrsta ponude:Smeštaj i usluži. hrane i pića
  • Raspoloživost:Radi cele godine
  • Noćenje:10
  • Noćenje sa dor.:12
  • Polupansion:15
  • Pun pansion:20
Cena: 10Noćenje

Domćinstvo „Ključ raja“ predstavlja jedinstven etno kompleks koji se sastoji od restorana, apartmana za smeštaj, vajata – muzeja sa postavkom ručnih radova, ribnjaka sa pastrmkom, vodenice potočare za mlevenje kukuruza i pšenice i drugih atraktivnih sadržaja. Kroz čitav kompleks protiče reka Lepenica, koja se na početku sela račva u 3 pravca, a pri kraju kompleksa se ponovo spaja u jedan tok.

U restoranu gosti mogu da probaju specijalitete “Ključa raja” i ostalu tradicionalnu srpsku hranu i pića. Na potkrovlju restorana nalaze se sobe za odmor. Gostima je na raspolaganju 6 soba sa sopstvenim kupatilom, ukupno 15 ležaja.

Dvorište je uređeno i ukrašeno cvećem i drvećem. Na sredini se nalaze stara „šinska kola“ oslikana rukom slikara Slobodana Topalovića. Pored vodenice je Kuća za pomeljare koja je pretvorena u apartman pored same reke. Iznad kompleksa nalazi se brana na reci Lepenici, gde je predviđeno da se izgradi bazen za posetioce etno sela. Ribnjak sa pastrmkom je na raspolaganju ljubiteljima ribolova. Po želji, domaćini mogu organizovati posete: Banji Vrujci, Divčibarama, Struganiku, Ravnoj Gori, manastirima Lelić i Ćelije, kao i ostalim kulturno-istorijskim i prirodnim znamenitostima koje se nalaze na teritoriji opština Mionica i Valjevo.


Tip domaćinstva: Turističko

Karakteristično za ponudu

Etno-kompleks i raznovrsni sadržaji. Organizovanje obilazaka karakterističnih prirodnih i kulturno-istorijskih atrakcija valjevskog kraja.

Aktivnosti

Ribolov u ribnjaku. Šetnja. Obilasci kulturno-istorijskih znamenitosti.

Jezici u objektu

English, Russian

Opremljenost

Restoran, tv, klima, internet, primaju kućne ljubimce.

U okolini

Planina, reka, verski objekat, istorijski lokalitet, banja.
1-krevetne 2-krevetne 3-krevetne Višekrevetne
Sobe sa zajedničkim kup. - - - -
Sobe sa kupatilom - 3 3 -
Apartmani - - - -

Ukupan broj ležaja: 15

Detalji lokacije

Etno centar se nalazi na 100 km od Beograda, 80 km od Šapca, 20 km od Ljiga i Ibarske magistrale, 20 km od Valjeva, u podnožju Divčibara, na području opštine Mionica.
Jelena - 30.03.2015

Bili smo pre par meseci u "Ključu raja", ako se to tako može nazvati!
Jedino što je bilo dobor na ovom mestu je doručak, koji je stvarno bogat i ukusan. Što se tiče samog smeštaja - užas! Brvnara je bila potpuno zapuštena, paučina na sve strane, čak i u tuš kabini! Bio je avgust, pa su pre nego što smo stigli ostavili sve prozore otvorene, da bi se provetrilo verovatno, ali zato je bilo komaraca na izvoz! Imali smo uplaćeno za dva noćenja, ali nismo ih iskoristili. Otišli smo odmah posle doručka!


Ova ponuda nema turistički program.

Kontakt

Izvršite upit za smeštaj u ovom objektu.

Pokrovitelji