Etno selo Tiganjica

  • Vrsta smeštaja:Etno selo
  • Oblik turizma:Seoski turizam
  • Vrsta ponude:Smeštaj i usluži. hrane i pića
  • Raspoloživost:Radi cele godine
  • Noćenje sa dor.:15
  • Najam apartmana:50
Cena na upit.

Banatsko etno selo "Tiganjica" sagrađeno je od temelja u lalinskom stilu na način na koji se u davna vremena gradilo. Ova prijatna oaza nalazi se na 10-ak kilometara od Zrenjanina i 60-ak kilometara od Beograda, na vratima Carske Bare, pa samim tim čini ovo mesto idealnim za odmor, opuštanje i uživanje u Banatu i svim njegovim čarima.

Svaka soba u našem etno selu  je unikatna i oslikava davno prošla vremena ovog kraja. Nameštaj je pažljivo biran,od punog drveta i u etno stilu. Sve sobe i apartmani poseduju svoje kupatilo. Posedujemo i dečije krevece koji se mogu staviti u bilo koji smestaj.

Ako od restorana želite nešto više od mesta na kojem ćete samo dobro jesti na pravom ste mestu.

Restoran 'Trofej" nalazi se u sklopu našeg etno-sela. Ovde možete probati lovačke specijalitete, jela pripremljena ispod sača, roštilj, ribu, paprikaš, domaći hleb...
Nov sadržaj u samom etno selu je i kafe-đus bar koji nudi razne vrste kafe kao i veliku ponudu ceđenih mikseva u izuzetno opuštajućoj atmosferi na ležaljkama i ćilimima koji su prostrani po celom dvorištu
Posebno smo ponosni na banatsku etno-kuću koja je sagrađena od prirodnih materijala: zidovi su napravljeni od blata, peska, slame i čerpića. Grede u unutrašnjosti stare su više od 500 godina, a u kući se nalazi i čuvena paorska peć. Ovo etno-selo postalo je domaćin lovaca, ljubitelja životinja i prirode i dece.

 


Tip domaćinstva: Turističko

Aktivnosti

Tiganjica pruža mnoštvo raznolikih sadržaja kao što su mini zoo vrt, dečije igralište, mini ergelu poni konja kao i velikih rasnih konja, market i još mnogo toga. Kod nas možete rentirate kvadova - vožnja cetvrorotočkašima po okolnim sjajnim predelima, uz pratnju vodiča.

Jezici u objektu

Srpski, English

Opremljenost

Pomoćni ležaj, restoran, tv, klima, internet, grejanje centralno, domaće životinje, igralište, roštilj.

U okolini

Jezero, sportski teren, biciklistička staza, ogledna farma.
1-krevetne 2-krevetne 3-krevetne Višekrevetne
Sobe sa zajedničkim kup. - - - -
Sobe sa kupatilom 1 4 1 -
Apartmani - - 1 1

Ukupan broj ležaja: 24

Ova ponuda nema opis lokacije.
Među prvima počeli smo sa organizacijom VINTAGE venčanja. Njihovo odziv je jako veliki pa nas na vreme kontaktirajte ako želite još detalja.

Stranim turistima naročito je zanimljiv deo sa druženjem, gde svi zajedno uz naše stručno lice učestvuju u kuvanju seoskog paprikaša,pasulja ili gulaša.

Ono na čemu je vrlo velik fokus je naš ETHNO TEAM BUILDING koji podrazumeva rekreativno jahanje konja,učenje folklora uz stručno lice i ono što je najinteresantnije za sve ciljne grupe - takozvana igra RUKE U TESTU, gde naši gosti učestvuju u pravljenju starih banatskih poslastica od testa, koja se nakon toga kuvaju, a na kraju posluze gostima.To prosto svkog nasmeje i oduševi.

Nadaleko je čuven dečiji vašar pod nazivot TIGANJICA VAŠARICA. Održava se svake godine poslednjeg vikenda u decembru u pravoj prazničnoj atmosferi. Mnoštvo kreativne dečice koja prodaju svoje rukotvrine na improvizovanim tezgicama. Voditelj je uvek poznata ličnost, mnoštvo sponzora kao i puno učesnika humanitarnih organizacija.

Kontakt

Izvršite upit za smeštaj u ovom objektu.

Pokrovitelji