Domaćinstvo Čikić

  • Vrsta smeštaja:Seosko domaćinstvo
  • Oblik turizma:Seoski turizam
  • Vrsta ponude:Smeštaj i usluži. hrane i pića
  • Raspoloživost:Radi cele godine
  • Noćenje:8
  • Noćenje sa dor.:10
  • Polupansion:15
  • Ručak za grup. dnev. posete (po osobi):5
Cena: 15Polupansion

Postoji toliko razloga zašto svoj sledeći odmor treba da provedete baš ovde, u domaćinstvu Čikić. Prve komšije su nam umiljate životinje iz prirodnog rezervata Zasavica. Ovde možete videti stare i autohtone domaće vrste poput čupavih svinja mangulica, podloskog govečeta, farmu magaraca ali i koloniju dabrova koja ovde pravi prirodne brane. 

Nalazimo se između Save i Drine na samom kraju Mačve, a nekako na početku Srema. Stoga smo jedinstvena mešavina prirode i ukusa koju nigde više nećete sresti. Možda još samo na Novom Zelandu i to je to :)

Naše seosko domaćinstvo ponudiće vam autentičan smeštaj na bazi noćenja, polupansiona ili punog pansiona. U dvorištu se nalazi letnjikovac i pečenjara u kojoj možete samostalno pripremati hranu ili spremati zimnicu, praviti domaće sokove, džemove, peći rakiju i slično. 

Naravno, ako želite, prepustite sve to nama a vaša čula neka uživaju u mirisima i ukusima domaće pite, kiflica, kobasice i slanine ali i specijaliteta ispod sača, kupusa u zemljanom loncu i mnogim drugima.

Za prave boeme, ljubitelje ravničarskog načina života i dobrog vina, organizovaćemo i zabavu uz tamburaški orkestar.

Pored toga, uvek možete napraviti izlet i do nekadašnje prestonice Rimskog carstva, Sirmiuma (Sremska Mitrovica - 9km) ali i do slavnih fruškogorskih manastira.

Pogledajte galeriju naših fotografija i videćete o čemu pričamo. Kontaktirajte nas putem ove forme da se dogovorimo oko svega a nama će biti drago da vas ugostimo!


Tip domaćinstva: Turističko

Kategorija: 3

Karakteristično za ponudu

Neograničeno konzumiranje domaće rakije i domaćih sokova. Zabava uz tamburaški orkestar.

Proizvodi koji se mogu kupiti

Rakija, slatko, domaći sok, džem i sl.

Jezici u objektu

Srpski

Opremljenost

Kuhinja, tv, klima, internet, grejanje centralno, domaće životinje, primaju kućne ljubimce, roštilj.

U okolini

Reka, otvoreni bazen, zatvoreni bazen, sportski teren, kamp, biciklistička staza, pešačka staza, verski objekat, istorijski lokalitet.
1-krevetne 2-krevetne 3-krevetne Višekrevetne
Sobe sa zajedničkim kup. - - - -
Sobe sa kupatilom - 2 - 1
Apartmani - - - -

Ukupan broj ležaja: 7

Detalji lokacije

Domaćinstvo „Čikić“ nalazi se:
14 km južno od E-70 autoputa Beograd-Zagreb,
2 km od rezervata Zasavica
82 km zapadno od Beograda
64 km južno od Novog Sada.
Sa autoputa izlaz za Sremsku Mitrovicu, posle naplatne rampe levo do kružnog toka na kome treba nastaviti pravo i pratit putokaze ka Zasavici.

Geografske koordinate domaćinstva:

Geo. širina: 44.9587619 - Geo. dužina: 19.4986886

Milica - 02.05.2018

Predivno domaćinstvo sa jos divnijim domaćinima! Svima maksimalno posvećeni, niko ne može otići nezadovoljan i neuslužen. Jos jednom veliko hvala na svemu!


Darko - 02.05.2018

Jednom recju fantasticno,domacini su jako ljubazni,hrana predivna,ako zeliti zaista da se odmorite od svakodnevne gradske guzve ovo je pravo mesto,Ocena 10+


Ranko - 09.04.2018

Toplo preporucujem svima koji zele lep i opustem odmor da dodju u ovu divnu porodicu.O svemu dozivljenom za vreme trodnevnog boravka imam samo reci hvale.Domacini su divni vredni,prijatni i predusretljivi ljudi.Smestaj je pristojan i uredan,hrana domaca izvrsna i ukusna ,ambijent fantastican.


gojko - 03.01.2018

Dodjoh,videh,vraticu se


Jana - 17.12.2017

Ukoliko vam je potreban predah od grada, rada i života, preporučujem ovo mesto! Domaćinstvo je jako lepo, vidi se da se domaćini lepo brinu o njemu. Hrana je preukusna, domaća i spremana od strane domaćice, što mu daje poseban šmek. Smeštaj je jako udoban, a domaćini su neverovatno prijatni i ljubazni ljudi, stvarno se osećate kao da ste došli među svoju rodbinu. Poveli smo i psa sa sobom tako da je i on uživao!

Sve preporuke za domaćinstvo Čikić! Vidimo se na proleće/leto ponovo.


Dragana - 19.02.2017

Bilo je kao da smo bili kod svoje kuce, samo jos bolje. Topla preporuka svima!


Aleksandra - 04.01.2017

Domacinstvo Cikic je pravi izbor. Porodica Cikic je jako gostoljubiva, prelepo je nakon gradske galame probuditi se u seoskom miru I tisini. Rezervat prirode u blizini je prelep, u okolini postoji izvor tople vode, zaista je prelepo. Da ne spominjem rakiju, dimljeno meso, domace sokove.. Svakome preporucujem!


Ova ponuda nema turistički program.

Kontakt

Izvršite upit za smeštaj u ovom objektu.

Pokrovitelji