Brvnara Orlovo Gnezdo

  • Mesto:Rudno
  • Opština:Kraljevo
  • Okrug:Raški
  • Destinacija:
  • Vrsta smeštaja:Brvnare i vajati
  • Oblik turizma:Seoski turizam
  • Vrsta ponude:Smeštaj i usluži. hrane i pića
  • Raspoloživost:Radi cele godine
Cena na upit.
Brvnara Orlovo gnezdo ukopana je u stenu iznad sela i dominira svojim položajem i atraktivnim izgledom. Napravljena je isključivo od prirodnih materijala, drvenih talpi i kamena i kao takva deo je ideje o borbi za ekologiju i zdrave stilove života. Sa nekoliko terasa pruža se pogled na Kopaonik, Crni vrh, Jankov kamen i nepregledna prostranstva crnogoričnih šuma i cvetnih livada.
 
Brvnara Orlovo gnezdo, pored atraktivnog izgleda, poseduje sve udobnosti i visok konfor koji su neophodni za udoban odmor: kuhinja opremljena pratećim uređajima (dupli ležaj i TV sa satelitskom i analognom antenom), mini kuhinja koja opslužuje gornji parter dnevne sobe, dnevna soba sa kaminom i zastakljenom terasom (dupli ležaj, TV sa satelitskom i analognom antenom), šank u steni, tolaet i tuš kabina.
 
Najvažniji događaji na Rudnom u toku godine su Tradicionalno badnje veče sa paljenjem badnjaka u crkvici Sv. Trojice, Hajka na lisice (mart), Hajka na vukove (mart), Dani jorgovana u manastiru Gradac (maj), kamp izviđača u Brevini (juli/avgust), tradicionalni sabor u Rudnom (juli), Cvetna polja Evrope (avgust), tradicionalni sabor na Radočelu (avgust), krompirijada (septembar) i sabor u manastiru Studenica (septembar).
 
Ipak, najvažniji datum je onaj kada vi donesete odluku da dođete na Goliju i u sve to se lično uverite.

Tip domaćinstva: Turističko

Opremljenost

Dostupno za osobe sa ograničenim kretanjem, pomoćni ležaj, kuhinja, tv, tv sala, satelitska tv, loži se u sobi, primaju kućne ljubimce, igralište, roštilj.

U okolini

Planina, reka, jezero, sportski teren, kamp, biciklistička staza, pešačka staza, verski objekat, istorijski lokalitet.
1-krevetne 2-krevetne 3-krevetne Višekrevetne
Sobe sa zajedničkim kup. - - - -
Sobe sa kupatilom - - - -
Apartmani 2 3 2 1

Ukupan broj ležaja: 8

Geografske koordinate domaćinstva:

Geo. širina: 43.408889 - Geo. dužina: 20.476111

Ova ponuda nema turistički program.

Kontakt

Izvršite upit za smeštaj u ovom objektu.

Pokrovitelji